Anotace: Boj mezi mnou a mnou
Šelest listí
mi za zády
nepřítele jistí
Přikrčen vyčkávám
život připravil mi tedy eskapády
ránu do zad dostávám
Větvičky praskot
a mizí do tmy
jsem na porážce jako skot?
Ruce zaťaté v pěst
kdepak tě mám?
přijde mi to jak blbý test
Dusot nohou
teď do zubů ti dám
útočit jen za zády na to se zmohou...
Ze tmy vynořil se stín
strach do žil se mi vlil
čestný boj ctím
Tvojí tvář znám
každý den
když do zrcadla se dívám
Jsem tvé špatné já
Tebe hodného zničím
nastala doba má
Konec skutků tvých
tvého milého ksichtu se štítím
začátek činů zlých
Pýcha,namyšlenost
lži, že pod nos si nevidím
sem tam ještě horší má vlastnost
Myslel sis jak nad sebou vládneš
bude z tebe jen stín trosky
Cítil jsi že všechno zvládneš
Ale jsi budižkničemu,ubožák
hraješ o svůj život se mnou v kostky
zatančíš smrtící poslední ploužák
Mé milé já špatné
nevzdám se bez boje
máš kecy chvatné
Na kolena jsi mě srazil
ale vstávám
pár poličků jsi mi vrazil
Ale já se zvedám
nejsem ku*va
svojí kůži lacino nedám
Zatlačím tě do stínů
zazněla salva
ty jdi do krajiny mých splínů
Mé zlé já vpilo se do tmy
a uvnitř vyčkává
až slabo udělá se mi..
Mé zlé já jen pro informaci neovládneš mě