Tajemství
Anotace: Odhalení jednoho tajemství
Modli se, synu, zla se střez!
dí znalec dobra, velekněz.
Verš čet, jenž starší je než svět,
pak znamení dal bezpočet.
Na konec těžké směny dnešní
zaslouží malé osvěžení.
Dá si teď - tajemství v tom není -
vezdejší chléb a víno mešní.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína
Komentáře (0)