*
temné kouty
jak koláže beznadějných pastí
se soumrakem hledání času mezi všemi
víš
hvězdy přejí věčné noci
slzám i útěkům napůl zlým
a jako v ráji pokoušejí nahé stíny
přísahy vášnivé
učí tvoji kůži balancovat na hraně touhy a rozkoše
smrtelně
černobílé
zaznamenávají přání do tajných seznamů
do zápisníku kruhových snů
a okřídlená minulost volá
litujeme sběratele trpkých plodů
vivat těm co s ohněm zachází
ostré předměty patří do arény
jako kousky chleba do kapes
a milostné pletky v nelehký den
směřující k divočině zítřků
kouzla a suvenýry
ve škole zázraků se naučíš
jak z pekla
zpět vytančit
*