ale má ledové ruce
a všechno a srdce
je iluzí rozbité hračky
(utrhnou ruku ostatním)
"houpy houp" pořád dokola
na kolotoči se točí, volá
do světa, na lidi, pouť v plném proudu
oni však neslyší, mají strašidlo, zrůdu
padá sníh, pojď se projet s labutí
rychle.. brzy už odletí
nasaďte si čepice
vždyť slunce sálá!
je to jen jepice
životem strádá