Anotace: Nevěra se mi příčí a opět se mi vrátila její vzpomínka.
Nech mě
Co po mě žádáš?
Nech mě už být,
furt se jen hádáš
koho při sobě mít
Naprosto příčí se mi
nevěry pocity,
jakobych byl v zemi,
trávou pokrytý
Dušen vlastníma rukama,
trpěn vlastním soužením,
trpěn novýma mukama,
trpěn touhou blouzněním