Anotace: ...
bílý vítr políbí mou siluetu
ze země svý stopy seberu
orli rozepnou křídla k letu
s křikem se dají k severu
letět do šedé dálky s nimi
s prázdným srdcem a lehkou hlavou
být prvním poslem kruté zimy
jež dusí život sílou dravou
prosím zapomeň na mě
bludící někde v sněžné pláni
sama tam ztratím paměť
vzduch v plicích, teplo dlaní
skryju se před svým životem
co po mě zbylo, všechno seberu
před tebou, před sebou i před létem
uteču k severu