křídla
Anotace: ...je možné je mít?...
Dívám
se
stromům
do tváří
a tepem
srdce svého
pohladím jeho
léta,
jsem
uzamčen,
v kleci
svého bytí,
přál bych si,
aby má duše
měla
opět
ty křídla,
tak
nespoutaná
a přitom
tak
křehká,
co by se jen
strmou
myšlenkou,
mohla rozletět
na tisíc
střípků
a vytvořit
mozaiku
minulých
i budoucích chvil
...tam u Tvých
nohou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)