Je fajn to pohrávání si s významy, kdy člověk neví, co je míněno napůl či zcela vážně a co jen jako provokace a co ještě jinak... Víš to Ty sám...? :-D P.S. Provokování otázek a otvírání témat je důležitější, než samotné odpovědi na ně... ;-)
18.05.2014 00:09:37 | Amonasr
Po pravdě, už taky někdy nevím jak co myslím :-D ale neskutečně mě to baví :-) děkuji , že báseň zaujala :-)
18.05.2014 10:20:33 | Kubský P.