Vzpomínka na Marcelku
Anotace: V Gradaci na pláži, když jsem se uměla tak upřímně smát
Známá píseň, znáš ty tóny
letíš zpátky skrze stěny setmělého pokoje
cestou vyzvedneš ji v Benešově
jako by to léto neumřelo
jako by se slunce umělo pootočit zpět
když jsi s kamarádkou pila limonádu
na pobřeží
chtělo se ti tolik vědět
kde dnes budeš usínat
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: JR, Pamína
Komentáře (0)