světlá budoucnost
architekt načrtává půdorys svého rodinného domku,
biolog právě chytil střevlíka měděného,
chirurg operuje frakturovaný humerus,
a já právě píšu tuhle báseň,
nemám nic
a přesto každý z nás má něco.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Gwendoline, Aiury, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)