lampám
do rána daleko
do rána daleko
zpívají oranžoocelové basy lamp
poblikávajíc důstojně teplotmou
smíchanou s předzvěstí jarního deště
do rána daleko
do rána blízko
padají víčka
vstávají stíny
nebe je nízko
a nikdo jiný
není tu..
máš kam jít?
okolo čtvrté ranní
-to vše je na ní.
/na tobě, maličká../
-výdech-
.
měla bys
jít...
...ještě než lampy skončí se zpěvem..
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Luky-33, kamínek, nebech, poeta, Pamína, Aiury, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)