Minulost nedohoníš
Ne, jen se neohlížej zpátky!
Lidský život je příliš krátký
na iluze a prázdné snění.
Minulost byla, dnes už není.
Tak, jako Lotova žena.
Proudem vzpomínek zasažena
zpět ohlédnout se chtěla.
Pod tíhou minulosti
- zkameněla !
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)