já tě tak chápu...ale ty pocity se budou opakovat, nebuď zoufalá/lý, to je jen dozrávání duše, citlivé duše...
27.01.2007 09:35:00 | Jarky
promiň, ale po přečtení jsem se začala smát, ne, nehodí se to, trpíš, to sem nezohledňuju, jen mi to přijde groteskně napsáno, nevím proč, asi je to můj problém a dojem,....proč červi, neblázni...
27.01.2007 09:33:00 | Jarky