Anotace: ✖︎ 8.5. - 19.5. 2014
Břeh se pohnul více ke dnu
a stejně se směje
jako by si přál dvě šance
a dostal jen jednu
propustku
z beznaděje
Celá tahle instituce krásných chvilek
ve spirále
bez odchylek
potácí se v koncích i startech
kterým nedokážu vzdorovat
Obláčky dechu.. startují na rtech
a já tě nikdy.. nepřestanu milovat
Láska je někdy silnější než rozum a ty jsi to svojí básní vyjádřil moc krásně. Je z ní cítit ta naléhavost, ztráta kontroly nad sebou samým a poddání se proudu. ST :O)
22.05.2014 21:55:08 | Tichá meluzína