červená
Anotace: /ač tajně fialová, samozřejmě, samozřejmě.../
kdyby tě prodávali za sklem výloh
vystála bych frontu
jako první
pak
koukajíc vítěznodojatě do oblak
odnesla domů
v krabici převázané červenou stuhou
a pak
tu krabici pomaloučku otevřela
-zatajit dech!
.
/jen ta chvíle, ty, já/
a pak
- stále tajíc dech-
bych se ptala
zda-li smím stuhu
navázat na ten roztřepený konec čehosi kdysi červenýho
co plandá ti nad levým zápěstím...
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: básněnka, poeta, Jort, Petbab, Robin Marnolli, danaska, V.N.Losinský
Komentáře (3)
Komentujících (3)