Anotace: Dospělé dítě...
Obraz života dospělého mládím
Dospělé dítě
hraje si s črty
svého plátna sítě,
láme oň pruty
Maluje si linii
života svého,
sonátu La mánii
z dětství útlého
Po každém story
zlomené pruty,
snaží se o glory,
je ocelí kutý
Co se stane
až obraz bude?
Říkajíc mu pane
z něj
… nic nezbude