Protichůdná
Anotace: Tato báseň vyjadřuje mé občasné protichůdné pocity, nálady a pohnutky :)
Ambivalenci
v divné kadenci
zažívám
dennodenně
Protuberanci
sálajíc na Slunci
v navenek
klidné ženě
Smím prosit k tanci
či sedět v rámci
kruhu
hranatého?
Co chci i nechci
Ke cti i necti
ponořím duhu
do černého.
Mně proti chůdy
vycházet z nudy
hodně
pomáhají
Škoda že už mi
nejsi nic dlužný
zažívám peklo
jako v ráji.
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: Aiury, Pamína, Daniela, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (5)