Anotace: Léčitelé, šarlatáni balamutí koho mohou. Nejsou u mě zrovna zváni, nejsem jejich...
Někteří léčitelé jsou velmi schopní, takže tuto profesi nelze šmahem zatracovat. Sice se mezi nimi najdou i šarlatáni, ale kupodivu snad nikdy vědomí podvodníci. I ti, kteří prakticky nic nedovedou, jsou ve svém bludu utvrzováni lidmi, jimž dokážou vsugerovat zlepšení zdravotního stavu.
29.04.2015 15:56:38 | Adramelech
Dost dobré, padla mi do noty, přečtu si všechny tvé básně :) hezky se to četlo. Jen tak dál ;) za mě ST.
26.05.2014 22:37:12 | SmallGeorge
Děkuji za hodnocení. Jsem stále ve fázi hledání a nevím jaký směr si zvolit. Zatím experimentuji a čelím kritice :)
26.05.2014 23:36:08 | vojta s