východům a záchodům
východe slunce
nad postapokalyptickou krajinou
jsou stíny
který neminou
jen tak
než dosnídáš svou černo-bílou kávu
poslední vlaštovka
nezamává a zmizí
kdo? co? ona?
kdo je tady cizí?
chtěla bych
spát
pořád pořád pořád
od úterka do nedělí
klidně i pozpátku
otevřít pak oči
a ty
vedle mě
nic víc
jen
tak...
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Robin Marnolli, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)