Je to směšný.
Stát venku na dešti
pro rány z milosti..
Když přepadá stesk
..stesk starý hostesky..
Po tom co bylo dvojí
po pláči pro obrazy
..z minulosti..
z tý pošetilý minulosti.
Lehký existenci v opilosti
radostí z mála lásky
pro jednoho chudáka.
Princeznu bez prince
prince bez koně
života bez dechu..
a přece tak potichu
..pláču z volnosti deště..
Jéžiš, moc hezký.
26.09.2014 20:38:15 | Johny65
když prší, slzy nejsou vidět...ráda jsem v dešti, tedy v létě a vzpomínám tak na tátu a vůbec nikdo neví, že mi tečou slzy... baví mě tohle moje soukromé tajemství... :-)
27.05.2014 11:28:47 | zelená víla