Anotace: .
dnešní těhotné noci
nakonec neznamenají vůbec nic
na vlas stejně prázdné
na vlas stejně zpocené touhou
neproplout dotykem jehlice
a
neztlumit
výkřik
nenarozeného
Tak dlouho jsem tě nečetla... Moc fajn text, hlavně ta první polovina :)
27.05.2014 20:06:58 | Elisa K.
Je fajn, že jsi zase přispěl do literské mozaiky svým nezaměnitelným stylem... ;-)
27.05.2014 12:26:19 | Amonasr
Tohle jde hodně hluboko. Ráda jsem si od tebe zase něco přečetla...
27.05.2014 10:17:22 | iluzionistka
Báseň se mi líbí, protože je v ní hloubka a intenzita! Prostě není povrchní! Má ten správný říz a zarejvá se pod kůži :-)
Je v ní i takový "to" ... Prostě onen další rozměr, dimenze... A proto (a nejen proto) v mám zalíbení, básníku.
27.05.2014 09:40:48 | Jasmin de Paris
Dekuju za hezky komentar, Jeanette, jsem rad, kdyz to zafunguje. :)
27.05.2014 09:49:14 | Jan Voralberg