Rytíři mnohoznačného slova
Anotace: Pro přítele, který dnes pokouší poslední pokus u státnic. Snad si to stihne přečíst.
Když už nemáš na výběr
naber k zítřkům lepší směr
O JUDr. titul se poper
a hlavně se nepo*er.
Zapomeň, že neuspěješ
ve svém věku nemáš právo,
když se dneska pousměješ
(na komisi!)
Pít se bude ještě ráno!
(zítra)
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)