Anotace: Dobré vrací dobré, špatné vrací špatné...
Karma trapná
Hraji si v slovu,
jsem jako dítě,
navždy, budu i pak…
Narozeno znovu,
hříchu jen smít tě
lusknutím, jen tak
Dobré činy
vrací dobré,
špatné zase špatné…
Snažíš se být jiný
padre,
promiň, je to trapné