Anotace: Do jaké sentimentality mě dokáže ponořit malá, iracionální touha po objetí. Povzdech.
Měla by ses pokusit rozvinout slovosled.Je to drobátko strohé.
29.05.2014 22:35:49 | Bakchus
Díky za radu, moc si toho vážím, ale tahle báseň byla, popravdě, spíš pro mě...A já jí rozumím dostatečně, což je pro mě v tuto chvíli nejdůležitější (sobec:D).
30.05.2014 23:04:14 | Krysařka
Což o to,já jí rozumím také.Já jen,že je škoda každé dobré myšlenky,pokud není bezezbytku využita.
30.05.2014 23:36:14 | Bakchus