ječný zrno
klíčí
v naši zahradě
a oko z toho
červená
barva bledá
zdobí tvoji, ne její
tvář ..
Tak už na ní zapomeň
Lodičky ji stejně
nesluší
a hlavu si o zem rozbije
stejně jako Ti druzí
vrazi
co ječný zrna
do našich zahrad
občas
hází ..