Naděje
Srdce z kamene, bolest necítí
- člověk bez duše podobá se stínu...
Ústa němá snad sešitá nití
A ten kdo vinen je necítí vinu...
Z kamene lepší než na kusy,
třeba se rozdrolí a začne bít...
Zázrak snad stane se a život okusí
je to však ve hvězdách prý stačí chtít...
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Pelican, AndreaM, James Libustka, Rozina
Komentáře (1)
Komentujících (1)