Anotace: Nevím proč, ale mám hodně časté tendence psát o smrti, nejspíš způsobeno neznámem, které smrt poskytuje.
Za dveře
Hadí oči,
pěkná hrubost
a pan kočí
veze mou hrdost
Veze ji do neznáma,
do světa bez lidí,
tam končí panorama,
jenž samo se nevidí
Hory začinají
až v nebi
a hory končí
až v zemi
Pan kočí
veze mou pýchu,
drncáky točí
mi mou míchu
Veze ji skrze dveře, pryč,
dveře od nichž neexistuje klíč