bar
posilňovňa
zoznamky
párty
bike po hrádzi
obchodné centrum
vychádzka so psom
posilňovňa
bar
stále netrpezlivejšie hľadajúca
budúceho otca jej dieťaťa
tridsiatnička
... ako kvalitne utiahnutý korzet (forma)
biologickej determinácie (obsah)...
")
05.06.2014 10:52:08 | maryshka
To je teda do živého, ale... zkrátka, umíš se jen dívat kolem sebe, je to tak.
03.06.2014 11:11:00 | Pamína