****
Když tě má lásko
dnes večer uvidím
chci tě mít celého,
vůbec se nestydím,
jenom se ve tvém
náručí schoulím
a sním
že se v tvém náruči
i s tebou probudím.
A ráno
chci se ti dívat do očí
proč se pak se mnou
celý svět zatočí?
Potom tě obejmu,
spolu se splétáme
jako dvě rostliny
my k sobě patříme.
♥ ♥