Rok se s rokem sešel
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs
Rok se s rokem sešel,
a já zas pocit mám,
jako kdyby někdo neodešel..
..někdo koho, znám.
Jsou věci, na které zapomeneš,
avšak společné chvíle - nevymažeš..
Tak proč..
..proč zas pocit mám,
že nedokážu jít dál..
Jít dál, bez zjištění pravdy,
co mohla spoustu chvil změnit..
jaké by to asi bylo, kdyby..
.. se některé momenty, neodehrály..
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)