Prohra?
Anotace: Je to všechno o pocitech...
Osudová chyba v prvních krocích , nebo vlak,
který nám ujel do dálky?
Potlačená nenávist,strach,napětí v prostředí
vnitřní války?
Bolest srdce,žal,energie hozená za hlavu,
prohraná sázka?
Ego na nejvyšší metě,nevyrovnanost,emoce,
neopětovaná láska?
Trofeje v koši,prstýnek odložený na stole,
okradená pýcha?
Možná je to prohra,která nás stlačuje,ale
naše tělo stále dýchá...
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Castiza
Komentáře (1)
Komentujících (1)