Anotace: ...
pořád je trochu teplo
a světla ještě dost
tak pojď, půjdeme spolu
kouknout se pod ten most
kam někdo namaloval srdce
zčernalým nedopalkem
půjdeme, jako tenkrát
tím malým, tmavým parkem
a možná, že se vrátí
mý štěstí, co jsem zapomněla
někde v tvý náruči
třeba přiběhne jako pejsek
když se mu poručí
Nech se míň vést potřebou rýmu a bude to super :-). Tim nutně nemyslím, abys nerýmovala, ale dávat si pozor, aby obsah a obrazovost básně nebyly přebity samoúčelnou formou.
04.06.2014 22:00:23 | Nikotin
dám si pozor - díky za varování :D
04.06.2014 22:05:03 | RyxiraAmyGinger
A co je na tom tak k smíchu?
04.06.2014 22:06:12 | Nikotin