Anotace: ve světě má panovat rovnováha , tak po sérii lásko smutných básniček , trochu změna .
syrová poezie co se zasekne
05.06.2014 16:50:55 | xoxoxo
Jako bych slyšela nějakou ostrou heavy metalovou psychostěrku. Třeba Iron Maideny. Připomíná mi prokleté básníky, je nabitá energií jak mikrovlnka před výbuchem. ST :O)
05.06.2014 09:39:20 | Tichá meluzína
Omlouvám se všem přítomným dámám, za použitá hrubá slova. Vím že se dají nahradit, ale v tomhle případě bych smetl tu atmosféru běsu. Žít životem tohoto typu je úžasná jízda, však životnost je minimální. Proto někteří lidi zbrzdí a vrací se jen občas z nostalgie. Jo a taky musím podotknout, že ke klukům jsem se nikdy nedopracoval.
05.06.2014 19:02:02 | Jeník
U tohoto typu poezie se silné výrazy nemažou. Jsou součástí sděleného prožitku. Říká se tomu také expresivní poezie. Je silná, emotivní a syrová, prostě jde až na dřeň. Bez daných výrazů by to byla jen vyšeptalá marmeláda. A nemusíš se bát, jemnocit zdejších poetek a poetů má povětšinou i vlastní mozek. :O)
05.06.2014 21:56:49 | Tichá meluzína