Anotace: pro Kristýnu M., která mi už asi nikdy neodpustí, protože jsem ji zklamala, a to mě mrzí a chci to všechno vzít zpět
Tuším asi, co jsi tím chtěla řéct. Mno moc se ponižuješ, myslím, že slovo "husa" není zrovna na místě. Dílko je plné citu, smutku a jisté naděje na zlepšení. Držím palečky, nech temu volný průběh, sic nevím, o co jde, ale přeji, ať se vše zlepší.
27.01.2007 16:30:00 | NikitaNikaT.