Neřekli mi
že čas
se ohýbá
nazpátek
a všechno živé
promlouvá
v otaznících
dávno minulých dob
stínů sotva podrobených
že ještě
než jsme vůbec žili
nás v hroby
Smutečníků pochovali
a čím stárnu
tím jsem vlastně mladší
a že se učím
od píky