Pro ni
Anotace: Marcelce, která si tuhle básničku určitě zaslouží
Pro tu, kterou skutečně ráda mám,
i když ne zas tak dlouhý čas ji znám.
Pro tu, na které mi opravdu záleží,
a i ona mi nebesa k nohám položí.
Pro tu, pro niž spálím i mosty,
kvůli ní přemůžu nezvané hosty.
Pro tu, jež dává mi sílu přežít každý den,
kvůli ní připadá mi den jako krásný sen.
Pro tu, co i slovem dokáže pohladit,
proti každému záporu se dokáže ohradit.
Pro tu, jejíž oči jsou jak zářivé kamínky,
k ní vždycky budou bloudit moje vzpomínky.
Pro tu, jejíž jméno začíná na krásné "eM",
pro Marcelku, pro ni tu každý den jsem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)