Den D
Den s velkým D
vpouští mě do nebe.
Štěstí mám
nemusím jít tam,dolů.
Užívám si blahobytu
a slunečního svitu.
Který mám na dosah ted',
když mi patří nebes svět!
Mám to tady ráda,
ale bolí mě záda
z toho, jak pořád ležím,
blízko božím věžím,tomu zámku,tomu království...
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (0)