Krásná báseň tuláku. Taky mám ráda v očích Slunce a v mysli vítr. Ostatně, který z poetů ne? ST :O)
VĚČNÝ TULÁK
Člověk v zaprášeným kabátě,
s milionem v děravé kapse,
obutý v botách od Versačeho.
Vítr má jeho duši,
oči si přivlastnilo samo nebe,
jeho hlas zaniká ve zpěvu ptáků,
ruce si půjčil od strašáků,
co v polích stráží své hlávky zelí,
nohy jsou lež, která nepostojí.
Člověk, co se vždy znovu narodí za ranního svítání,
a hrůzou křičívá ze spaní
o strachu ze světa bez cest.
Člověk, který se směje z celého srdce,
a pláče z hloubi své duše.
10.06.2014 15:35:48 | Tichá meluzína
Jeníku sni..sni.. sni - do snových krajin co čekají před Tebou..na Tebe..
uvítají Tě snem
10.06.2014 11:43:14 | Frr