Líbí se mi celé a jak zde podotkl(a) ... duší-uším tak to je celkem prvoplánové, ale mám to rád :)
10.06.2014 22:26:05 | SmallGeorge
vidina - do klína
bloudil tvojí duší - šeptal ti do uší
Toto jsou dobré rýmy, které pěkně zní. Kdyby byly i ostatní takové, byla by to super báseň :)
Co se snění týče, mně se v noci nikdy nezdá co bych chtěla. Spíš mě moje představy neopouštějí za dne :)
10.06.2014 21:45:02 | Hesiona-Essylt