Vlčí máky na stráních.
Nad nima koleje.
Ha, no a co
Mám tu tebe.
Tvé oči, úsměv i hlas
Na jedné lavičce.
V té chvíli jsi moje
Přesto tak vzdálená.
Jak uhlík na dobro spálená.
Vlastnit tak svědomí
Zavřu ho nachvilku.
Na pentlici.
Abych mohl
na ústa tvé
Vypustit holubici.
Vlčí máky kvetou
Stejně tak tvé rty.
Chtěla si,
Abych přinesl ti …
To červené opium.
Oděv i boty.
V tašce se znakem
Vysněné značky.
Nesu si, ale
Pokušení mé
V srdci mém stále.
Vlčí mák
Tenkrát tě lákal.
Snad chtěla si
Zdobit si s ním vlasy?
Prstýnky vonící
Po svěží trávě.
Pro dotyk tvých dlaní
Vázal jsem lehce.
Vlčí máky kvetou
Možná právě pro tebe.
Možná jednou
Ozdobí tvé vlasy.
Možná jednou …
Symbolem tvé krásy.