Možná není stylově čistá, ale je nabitá energií a má opravdovou hloubku. Je znát, že píšeš přímo ze srdce a to je ta pravá poezie. Pořád slyším z tvých básní hudbu. Opět tichý zvuk kytary, i když vím, že hraješ na piáno, nějak to tam prostě je. Ve svých slovech zanecháváš své vlastní stopy a člověk při čtení má pak pocit jako by ti skoro mohl podat ruku. To je velký dar, kterým disponují jen velice silní lidé. Často pro ně ale bývá typické, že "CHODÍ PO HRANÁCH". Ne všichni to zvládnou. Byla bych ráda, kdyby jsi patřil k těm, kteří ANO. Hodně štěstí a bylo mi ctí tě tu potkat. ST :O)
http://www.youtube.com/watch?v=bq5X5Rim_pM
13.06.2014 16:44:23 | Tichá meluzína