vyvržený oko
číslo jedna
a brána do pekla zívla
kousla jsem se do jazyku
snad pro chuť Ofélie
tak asi po ránu bývá touze
v kapkách se uložila malá dlaň
a zápěstí bylo jako jedna žíla
tak modře pruhovaný...závojnatkama
15.06.2014 13:06:45 | básněnka
...tak mne tím laskavým ránem náhle až zamrazilo..obdivuju Tě..jsem moc rád,
že takhle někdo píše, že dokáže postavit jedním dechem textu celej vesmír
pocitů sklenutej až k prosbě pokory...bez přehánění-JSEM NADŠENEJ..
14.06.2014 06:24:28 | Frr