Anotace: Jsme také zvířata?
Pudová záležitost
Ovládat se nechajíc
svými pudy,
jenž rady šeptají
Ti z nudy
Věty o pokušení,
o unáhlenosti,
okamžiku vzrušení
vni všech kostí
Ne, nejsem to já,
nejsem zvíře,
děláš ze mě vola
ve své vlastní víře
Hezké :) Připomnělo mi to takové to rčení :) Pudová záležitost - buď to pude, nebo nepude :D :)
16.06.2014 21:42:17 | JP.slash