Anotace: život je boj...
Zkouším vstát
Nechci se vzdát
život jak buldozer
tvrdě razí si cestu
Cestu kde musíš mít vestu
Srazí tě hubou k zemi
Přítel nikde není
Když vzhůru jdeš pomalu a jistě...
Do propadliště...
Osud je jedno velké bojiště...
Vstaň vojáku není čas pro slzy..
nejsi člověk co se plazí
Před tyranem jménem Život