Anotace: Znáte ten pocit, když sedíte nad prázdným papírem, protože jste prostě neměli štastnou ruku při losování otázky ?
Napsal jsem kdysi podobnou báseň, tuším, že ji tu dokonce někde mám. Tak snad ta zkouška podruhé už vyšla.
21.08.2014 17:00:16 | Metcheque
Tak to si pamatuju úplně přesně, jediná otázka č. 14. z češtiny, kterou jsem si zapomněl vypracovat a já si jí vytáh, s odřenejma ušima mě vysekaly doplňující otázky mé češtinářky...
23.06.2014 12:06:32 | Robin Marnolli