Anotace: Lidé byli, jsou a budou různí... ;-) Tahle vyhřezla sama odněkud z podvědomí na hranici mezi sněním a probuzením. Já už ji pak jen přičísl, byla trochu víc rozcuchaná...
(NE)OBĚŠENÁ
pokaždé
když si nasadím
oprátku
najde se někdo
kdo mě z ní
odřízne
vzdávat to ale nemusím
pokaždé
se najde
zase někdo
jiný
kdo mi ochotně
podá
novou
Praha, 23.6.2014
http://www.youtube.com/watch?v=GW5kZsF0X40
Velmi mravoličná záležitost. Nikdy to prostě nezvdat! :-)
24.06.2014 20:25:48 | Pamína
A když vzdát, tak jen čestně - přesile a s hlavou vztyčenou ;-) Ovšem za mravokárce být nechci... ;-))
24.06.2014 23:14:36 | Amonasr
osobně mám konopí ráda...vypadá jako dobrej náhrdelník a drží, potvora...
a ještě se ráda houpu, nemaje předsudky...
24.06.2014 11:43:08 | básněnka