Ano, milá Krys, trefila jsi to dokonale. U dětí jsem to pozapomněla, ale v Domově seniorů občas zažívám doslovné repliky. (Nedávno si byla klientka (85) stěžovat, že jí jiný klient (87) schválně zhasíná v koupelně, po jakémsi zmateném vyšetřování se zjistilo, že to byla pravda, on se jí chtěl pomstít, protože ona na něj pořád žalovala :-)
24.06.2014 20:35:49 | Pamína
Senioři jsou vlastně někdy takové děti, vím to také z vlastní zkušenosti :-). Moc díky za komentář, potěšil mě a trochu ,,posmutněle pobavil'' :-).
25.06.2014 19:31:57 | Krysařka