Anotace: verše prolétly hlavou...
Bez lásky není žití
bez objetí není bytí
samota je tichý společník
a s časem hraješ kulečník.
Kulečník o právo být,
o právo být šťastný...
Jenže láska je jedna
a vstupenky na ní nejsou vratný
Vidím to stejně jako SmallGeorge, připadá mi to takové lidsky věrohodné. Ten poměrně krátký oblouk od jistého počátečního poněkud bolavého patosu k jakémusi až téměř smířlivému povzdechu mi připadá docela zajímavý a zachycuje počátek katarze, kterou si čas od času procházíme všichni. Metafora s kulečníkem je přitom zajímavá a docela výstižná. Celé to má svůj půvab... :-)
24.06.2014 23:28:57 | Amonasr
Nevím, mi to teda přeslazené nepřijde a klišé neklišé, je to stále jeho vyjádření, líbí :)
24.06.2014 22:57:26 | SmallGeorge
Sry, ale tohle je přeslazené klišé...
24.06.2014 20:59:30 | Tadam
dík za názor, občas to potřebuju mít přeslazené když život je tak hořký;)
24.06.2014 21:01:58 | Jacob P. Verlaine
to je pravda, nicméně já jsem zastánce, že když je to hořké, napiš to hořce :-)
24.06.2014 21:02:38 | Tadam