Je třeba si slovíčka hlídat.Vždyť kámen plave(slída) a kočky?Byť z desátého patra skočí,šikovně se stočí a měkce přistanou.Tady se obětí nestanou.Líbí se mi,kterak bystře oslovuješ kohosi "Mistře".Debilita-logika mnohému nic neříká,však,přemýšlíš li fundovaně,v dokonalosti je to dané.Hranice mezi nimi je tak tenká,tenčí,než má spodní prádlo erosenka.Dokonalost není o chuti,dokonalost je život.I ten s hořkou příchutí!
02.07.2014 16:47:37 | Bakchus
Z desáteho patra to není let ale pád :-) Nebo let směrem dolů - to vše z jiného pohledu :-D
Když báseň co napíši někoho donutí se zamyslet a zapřemýslet o ní - to je víc než 100 tipů :-) Děkuji
02.07.2014 21:49:31 | Kubský P.
já bych řekla, že dokonalost je v očích dívajícího či vnímajícího... nedá se poměřovat, nedá se srovnávat... nedá se možná ani podobně cítit... třeba zrovna proto je dokonalá :-)
27.06.2014 10:17:51 | zelená víla
Petře, líp bych to nenapsal a už vůbec ne s takovým nasazením - tuhle "deklaraci" Ti s chutí připodepisuju :-D Ať žije svoboda! I v umění - vlastně v jakém "i", kde už jinde, když ne v prvé řadě v něm! ;-)
27.06.2014 09:24:23 | Amonasr