Minulé léto
Anotace: Když zavřu oči a vzpomínám na léto zas, procházím svoje myšlenky a nasávám ten...
Když zavřu oči a vzpomínám na léto zas,
procházím svoje myšlenky a nasávám ten překrásný čas.
Na dny kdy má mysl kroužila volně jako pták,
a mé zmatené srdce se naučilo opět smát.
Na dny kdy mé nohy se šourali pískem,
a někdy kdy se brodily hutným bahnem.
Byla jsem to já, bez stresu ze známek,
za které někteří dostávají pohlavek.
Byla jsem to já holka s iluzemi,
že už navždy budu snít s hvězdami mihotavými.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Bakchus, Nikolka, Skořicová princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)